Wędliny, wędzonki, szynki, kiełbasy - książka.
Opis
Wędliny – wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu.
Franz Siegfried Wagner
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.
Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.
• Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
• Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
• Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
• 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety.
Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
Dane o książce:
- liczba stron: 136
- okładka: twarda
- wydawnictwo: Multico
- wymiary: 155 x 215 mm
Waga:0,380 kg
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.