Mięsa kiełbasy wędliny 250 przepisów - książka.
Opis
Mięsa, wędliny, kiełbasy. 250 przepisów
W niniejszej publikacji zebraliśmy przepisy na smakowite dania z drobiu, wieprzowiny, cielęciny, wołowiny, a nawet dziczyzny, królika i jagnięciny.
Najwięcej receptur przedstawiamy na specjały pieczone (także na ruszcie) i duszone - np. szaszłyki z wątróbki, śliwek i cebuli, pieczeń wołową nadziewaną szalotką czy ragout wieprzowe.
Prezentujemy również wiele ciekawych pomysłów na potrawy smażone oraz gotowane - np. potrawkę z kury z rodzynkami, kieszonki schabowe z ananasem czy medaliony z piersi indyka.
Ponadto podajemy przepisy na wędliny - kiełbasy, kaszankę, pasztety, szynki czy baleron - które bez trudu przyrządzisz samodzielnie.
Dane o książce:
- liczba stron: 304
- okładka: oprawa broszurowa
- wydawnictwo: Olimp Media
- wymiary: 16,5 x 24 cm
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.